Thursday, 17 December 2015

instagram bedak kertas


Assalamualaikum blogger sekalian.. mesti ramai yg ada instagram kan?
ape kata kita sama2 tambah follower jom. btw saya jual bedak kertas. apa tu bedak kertas? okey. bedak kertas ni sama macam clean n clear oil control film 


but2,bedak kertas ada keistimewaan dia. nak tahu apa?.
bedak kertas ni 2 in 1 (oil control + bedak)
okey lepas kia hilangkan minyak pasti make up hilangkan?
sekarang dont worry lagi sebab sambil hilangkan minyak,bedak kertas akan tambah bedak pada wajah kita pada tempat yang kita hilangkan minyak. dia akan bagi effect foundation pada wajah. 
jom lah try. sesuai untuk apa jua jenis kulit.
1 pek ada 50 sheet dan harganya RM20 include postage.
tapi kalau beli 10 pek harga akan jadi RM15 untuk 1 pek.
kalau nak boleh hubungi 010-5751747

kalau nak maklumat lebih lanjut,bolehlah ke instagram saya @penyejuk_mataku

okay ni lah dia bedak kertas.

okay,kembali ke instagram tadi. jom follow saya n i will follow u back. tapi dengan syarat kenalah dm saya or anta mcg di cbox yg menyatakan yang awak follow dah follow. kalau x nanti saya x follow back pulak kang. dm sye lah senang.
ajak kawan2 ramai2 follow deh,
ni lebih kurang cam segmen jugaklah kan. hehe..


7 comments:

sila komen disini.. komen anda amat dialu-alukan..